Week van de amateurkunsten 2016 (WAK)

(WAK), een week voor en door iedereen die met kunst en hobby’s bezig is, loopt in 2016 van vrijdag 29 april t.e.m. zondag 8 mei. Wij willen op zaterdag 30 april van 10u00 tot 18u00 op onze eigen manier deelnemen aan WAK.  Het jaarthema 2016 MATCH verwijst naar samenwerking.

We roepen alle buurtbewoners op om de handen in elkaar te slaan. Vind je match, spreek anderen aan, bundel de krachten, de energie, de inspiratie en jullie netwerk. MATCH wil dat, kunstenaars, buren, vrienden, … elkaar vinden. Concreet zoeken we mensen die hun talenten willen delen, mensen met een toffe hobby, mensen die een workshop willen geven, mensen die actief willen deelnemen, mensen die een hobby willen uitproberen…

Wij stellen onze lokalen ter beschikking en hopen zo dat de juiste match gevonden wordt.

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.