Wijzigingen speelplein Werfplein

Van de jeugddienst van Stad Brugge kregen we volgend bericht omtrent het wegnemen van een speeltoestel op het werfplein:

In opdracht van Stad Brugge is er een firma aangesteld die op dit moment alle openbare speelpleinen en speeltoestellen doorlicht. Na controle van het speelplein ‘Werfplein’ bleek 1 toestel (combinatietoestel klimmen en glijden) niet meer aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen. Bijgevolg werd op advies van de keuringsfirma het toestel verwijderd van het speelplein. Het toestel zal wel vervangen worden, maar door deze ongeplande ingreep kan dit nog eventjes duren. Na de zomer wordt een dossier uitgeschreven om speeltoestellen op diverse speelpleinen te vervangen en daarin zal de vervanging van het toestel worden opgenomen. Vermoedelijk eind dit jaar zal het nieuwe speeltoestel er dan staan.

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.