Verslag Halloween

Er was iets vreselijks gebeurd. Heks ‘Dikke teennagel’ had een vloek uitgesproken over iedereen van het Stubbekwartier. Alle buurtbewoners zouden ’s morgens opstaan en er lelijk en afschuwelijk uitzien. En dit zou zo blijven zolang de vloek over het Stubbekwartier bleef hangen. Maar er was nog hoop. Om de vloek te doorbreken moesten de 46 deelnemers een aantal opdrachten volbrengen. Bij elke goede opdracht kregen ze een ingrediënt om een brouwsel mee te maken.
Gelukkig waren er ook een aantal rare wezens die ons hielpen.

Na elke opdracht werden we getrakteerd op lekkere sneukels en griezelige verrassingen. Zo werd in ’t Werftje een aperitief met hapjes aangeboden. Ter hoogte van de BBQ in het Baron Ruzettepark hadden 2 piraten het voorgerecht klaar gemaakt. Na de heerlijke pompoensoep aan de lummelhoek kregen we lasagne met een glaasje rode wijn voorgeschoteld. Er stond ons als laatste nog een super lekker dessert te wachten in het Werftje. Na het drinken van het wonderdrankje kon iedereen met een gerust hart naar huis.

Nogmaals dank aan iedereen die de lekkere gerechtjes hebben klaar gemaakt.

Was je er dit jaar niet bij dan raden we je nu al aan om 31 oktober 2018 reeds vast te zetten in je agenda.

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.