Verslag Winterwandeling

Acht deelnemers trotseerden de 10 km lange wandeling. Een gevarieerde tocht via Sint-Michiels, Assebroek en centrum Brugge. De weersvoorspellingen waren niet gunstig maar we konden gelukkig rekenen op buienalarm.

Buienalarm is een handige app voor je smartphone die je op tijd kan waarschuwen voor buien op jouw locatie. Dat doet de app door op de achtergrond je actuele locatie bij te houden en met regelmaat de neerslagverwachting voor die locatie te controleren. En ik moet zeggen, die waren heel correct. Na onze regenpauze in brasserie Lindenhove en een tweetal kilometer wandelen hebben we ook een bezoekje gebracht aan het museum in de Gentpoort, een van de vier bewaarde middeleeuwse poorten van de stad. De poort is onderdeel van de tweede Brugse stadsomwalling uit 1297. Het museum focust op de aspecten ‘grenzen’ en ‘verdediging’. We konden genieten van het prachtige panoramische zicht bovenop de toren.

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.