Verslag avondfietstocht

Verslag avondfietstocht

Even na 18u zette een groep van 21 fietsers aan voor een tocht van 30 kilometer richting Nieuwmunster. Algauw bleek dat het geen sinecure is om tegen de wind in (windkracht 5!.) een strak tempo aan te houden, zodat we genoopt werden om na een uur rijden een poosje halt te houden om op adem te komen en een slokje te drinken. Deze drankpauze zou achteraf gezien de enige worden van de hele tocht. De geplande stopplaatsen bleken immers ofwel volzet (met eters….) ofwel gesloten (al dan niet wegens jaarlijks verlof).
Eenmaal Nieuwmunster voorbij ging het opnieuw richting Brugge zodat het van daar af makkelijker rijden was.
Tegen 21u kwamen we toe aan het eindpunt, ons lokaal. Daar genoten we met de ganse groep nog van een gezellig samenzijn (moeten we meer doen) en ging iedereen tevreden huiswaarts met de belofte om er de volgende keer weer bij te zijn.
Tot dan!

 

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.