Sneukelen op Halloween!

Sneukelen op Halloween!

Dinsdag 31/10/2018, 18u30

Vorig jaar zijn we er samen in geslaagd om de vloek van heks ‘Dikke teennagel’ te verbreken. Dit jaar staan we voor een nieuwe uitdaging.  Hopelijk mogen we terug op jullie steun rekenen. Jullie zullen creatief en actief moeten zijn maar we houden het voornamelijk tof. Het accent ligt voornamelijk op het griezelig sneukelen. Jullie krijgen een volledig menu voorgeschoteld.

  • een aperitiefje met hapje
  • een Halloween soepje
  • een heerlijk voorgerechtje 
  • een onvergetelijk hoofdgerecht
  • een verrukkelijk dessert 

Iedereen wordt gevraagd een griezelige outfit aan te trekken en een lichtje mee te brengen. Deelnemen kost 10 euro, of 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Inschrijven via Pascal Velle – Veldmaarschalk Fochstraat 51 door het bedrag op voorhand te betalen (uiterlijk 25/10/2018)

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.