‘Straatverantwoordelijke’ wordt ‘buurtcontact’

Het project straatverantwoordelijke is een uniek project en bestaat al lang in het Stubbekwartier. Door het feit dat we moeilijk nieuwe krachten vinden om dit te blijven steunen hebben we samen nagedacht om ook dit project een boost te geven.

We hebben gekozen voor de naam BUURTCONTACT en spreken ook over het ‘buurtcontactteam’. Het accent ligt voornamelijk op het contact hebben met onze buurtbewoners.
Ook mensen van het project ‘Buren helpen buren’ kunnen zich aansluiten bij het team.

Concrete veranderingen:
Vanaf januari 2019 voorzien we een nieuw e-mailadres : buurtcontact@stubbekwartier.be
De samenkomsten blijven zoals vroeger op de 4de donderdag van de maand. De open vergaderingen gaan we veranderen in thema-avonden. We stellen een organisatie voor, iets wat leeft in de buurt, een film, een verdieping omtrent een actueel onderwerp…

In de maand januari krijgen de buurtbewoners een gratis gadget met de gegevens van het buurtcontact en ‘Buren helpen buren’. Zo zijn we makkelijk bereikbaar voor iedereen. Wens je meer informatie of wens je ook deel te nemen aan het buurtcontact neem dan contact op met Pascal 0473/94 40 52

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.