Sinterklaas op bezoek

Zaterdag 24 november 2019 tussen 14u30 en 18u.
Een persoonlijk bezoek van Sinterklaas bij jullie thuis. De kindjes weten niet wat hen overkomt. Dit is een leuk en onvergetelijk moment voor jong en oud. Wij bieden jullie een bezoekje aan van Sinterklaas en 2 zwarte pieten. De Sint leest voor uit het boek en overhandigt een snoepzak vol lekkers aan elk kind. Misschien zit er in de zak van Sinterklaas ook wel wat speelgoed? Willen de kindjes een liedje zingen, een dansje doen of op de foto bij Sinterklaas en de pieten? Dit kan allemaal!

De Sint maak zelf een planning op en brengt jullie ervan op de hoogte wanneer hij op bezoek kan komen.

Indien u een bezoekje wenst van Sinterklaas, aarzel dan niet om gratis in te schrijven door naam, voornaam, adres, leeftijd, telefoonnummer en uw voorkeur van uur, samen met een persoonlijk briefje over de kids, door te sturen voor 17/11/2019 via info@stubbekwartier.be of door een briefje te sturen naar Veldmaarschalk Fochstraat 51 – 8000 Brugge

Be the first to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.