Foto’s daguitstap 2024

Onze jaarlijkse reis van het Buurtwerk Stubbekwartier zit er weer op. Op onze eerste halte werden we opgesplitst in 2 groepen. De ene groep verkende het Tordine-museumschip, terwijl de andere zich tegoed deed aan koffie en boterkoek in ‘t Spaans Tolhuis. Vervolgens genoten we van de vertellingen bij het museum De Lange Max, een uniek museum gewijd aan ‘den Duitser’. Tijdens de middag werden we verwend met een malse biefstuk en knapperige frietjes. De namiddag bracht ons naar Westfront en de dag eindigde bij boer Olivier, die zijn wijsheden over zijn boerderij met ons deelde. Een drankje en een tapasplank vormden de kers op de taart van deze onvergetelijke dag. Met dank aan de mooie foto’s van Danny kunnen we nog wat nagenieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *