Verslag: Quizavond

Het was voor mij een speciale ervaring. Voor het eerst was ik zelf deelnemer en kon ik rekenen op 2 creatieve dames die het vele werk en tijd om een quiz in elkaar te boksen van mij hebben overgenomen. Tineke en Sofie, jullie verdienen een dikke pluim. Het was heel gevarieerd met een 9-tal onderwerpen en 3 extra opdrachten tussendoor.

Ik zag alleen maar ontspannen, lachende gezichten.
Daar was het uiteraard in de eerste plaats om te doen.

Uiteraard ging ik met mijn groep voor de winst maar we moesten onderdoen voor de oude hersenkrakers. Een grote bokaal snoepen als troostprijs maakte voor ons alles goed.

Ikzelf kijk alvast met een tevreden gevoel terug en hoop dat ik de 2 organisatoren kan motiveren om een eventuele 2e editie op poten te zetten. En hopelijk  kunnen we dan ook rekenen op een grotere opkomst.